13 godina bila u braku
44

Gisele Bundchen otvoreno o razvodu: Prije sam preživljavala, sada napokon živim

D. J.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Razvod supermodela Gisele Bündchen i Toma Bradyja nastavlja puniti medijske stupce i godinu dana nakon što su službeno potvrdili svoj razlaz.

Manekenka je sada u intervjuu za CBS, po prvi put ovako otvoreno progovorila o razvodu i priznala kako se osjećala prije i, sada, nakon razvoda.

"Mislim da sam prije više preživljavala, a sada živim, što je potpuno drugačije" kazala je manekenka te otkrila da su se ona i suprug još dok su bili u braku "razdvojili".

Dok je pričala o razlozima razvoda naglasila je da to nije bilo nešto što je nužno željela.

"To nije nešto što sam sanjala i čemu sam se nadala. Moji su roditelji u braku 50 godina i zbilja sam željela da mi se to dogodi, ali mislim da moraš prihvatiti da se ponekad zbližavate, a ponekad razdvajate. On je otac moje djece i uvijek mu želim sve najbolje i zahvalna sam što mi je podario prekrasnu djecu" zaključila je.

Kao glavni razlog njihova razvoda uglavnom se spominje njezina zabrinutost oko utjecaja sporta na Bradyjevo zdravlje, a navodno mu je čak i dala ultimatum da se umirovi ili će njihov brak završiti.

Igrač američkog nogometa to je i učinio početkom 2022. da bi se vrlo brzo predomislio te vratio karijeri profesionalnog sportaša. To je izgleda i presudilo njihovu braku jer su u oktobru iste godine službeno objavili da se razvode, a on je početkom ove godine službeno stavio tačku na nogometnu karijeru.