Prinova u porodici
22

Gigi Hadid i Zayn Malik postali roditelji, manekenka rodila djevojčicu

E. Sk.
Foto: EPA-EFE
Foto: EPA-EFE
Gigi Hadid i Zayn Malik postali su roditelji. Par je dobio prvo dijete, a prema pisanju stranih medija, mama i beba osjećaju se dobro.

Prvu fototografiju, na kojoj se nalazi ruka djevojčice, objavio je na društvenim mrežama ponosni tata.

"Naša djevojčica je ovdje, zdrava i prelijepa. Riječima ne mogu da opišem šta sada osjećam. Ljubav koju osjećam za ovo malo ljudsko biće neobjašnjiva je. Zahvalan sam što sam je upoznao, što je zovem svojom i zahvalan na životu koji ćemo imati zajedno", napisao je on.

Da se Gigi porodila špekulisalo se još prošle sedmice, kada je njen otac Mohamed Hadid na Instagramu objavio poruku upućenu unuci, piše InStyle.

Gigi i Zayn su u turbulentnoj vezi koju su često prekidali od 2015. godine. Početkom ove godine ponovo su viđeni zajedno, a vijesti o trudnoći manekenka je podijelila u intervjuu sa slavnim Jimmyjem Fallonom.

Osim nekoliko novih fotografija trudničkog stomaka i nekoliko intervjua, Gigi se nije mnogo oglašavala niti pojavljivala u javnosti, navodeći da je to učinila jer je željela da uživa u trudnoći.

"Pisala sam dnevnik i nisam željela da brinem o stvarima poput toga šta ću danas da objavim na društvenim mrežama", rekla je.