Romansa završila čim je počela
1
Geri Halliwell je "nogirala" Russella jer je prepametan
Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidi kako mediji formiraju sliku o necemu, vidi komentara... ona glupaca a on inteligentan jer je klix tako napisao, hohoho... Nego, sta znaci to kad je neko \"previse intenzivan\"? Treba ga razrijediti u malo vode prije upotrebe, ili kako? Isjeci ga na komade pa rasporediti po prostoriji? \"previše inteligentan i previše intenzivan\" ... lol
Geri Halliwell-RASPISALA KONKURS ZA MOMKA UVJET: \'\'BUDI GLUP\'\'
...ne mogu da vjerujem šta sam pročitao...pa ima li ova kokoš pi-ara il\' nešto slično da je iskontroliše prije no što ode u javnost....o, sunce ti :)))))
...joj, što se tuka pokopa :))
koga joga spoji...
Wow!! Ma šta kažeš? Kakva vijest!
Lomi, lomi... cojk:))