Proslavila 6. rođendan
28

Georgina pripremila spektakularnu zabavu za svoju kćerku, angažovala i firmu iz Hrvatske

D. J.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Georgina Rodriguez imala je posebnu želju za proslavu šestog rođendana kćerke Alane Martine koju joj je ostvarila firma iz susjedne Hrvatske.

Naime, Georgina i Ronaldo za rođendansku proslavu odlučili su napraviti pravu zimsku čaroliju ispred njihove kuće u Madridu.

Hrvatska kompanija Ice Wonderland bila je zadužena za postavljanje privatnog klizališta.

"Georgina je svjetska zvijezda i za nju je poznato da predvodi svjetske trendove. Imati privatno klizalište rezervirano za porodicu i prijatelje bila je njezina velika želja i drago nam je što smo je upravo mi ostvarili", rekla je za Index Rahela Bošnjak iz Ice Wonderlanda.

"Sve što smijem reći jest da se u tih nekoliko dana koliko smo proveli zajedno pokazala izuzetno brižnom osobom te joj je glavni cilj bio osigurati zabavu u kojoj će u privatnosti uživati cijela porodica i njihovi prijatelji", kazala je pa je dodala i da je Georgina osigurala hranu za cijelu ekipu i da se pokazala kao odlična klizačica.

"Jedini poseban zahtjev bilo je očuvati travnjak na imanju ispred kuće u Madridu gdje smo postavljali klizalište", otkrila je Bošnjak.

Georgina se snimkama sa zabave pohvalila na svojem profilu na Instagramu, gdje je prati više od 53 miliona ljudi.