Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"A svinja, premda ima papke razdvojene, ne preživa: neka je za vas nečista. Njezina mesa nemojte jesti niti se njezina strva doticati.\" (Biblija, Ponovljeni zakon – Deuteronomy 14:8) \"A svinja, iako ima papak, i to papak razdvojen, ne preživa - za vas je nečista. Njihova mesa nemojte jesti niti se njihove strvine doticati - za vas su one nečiste\" (Biblija, Levitski zakonik – Leviticus 11:7,8)
98% fudbalera je inace poznato po tome da im je iq tu negdje oko broja kopacki koje nose
Kako ja smrdim, jel osetite? Tukne a? Ono baš t.urko.vlaški, ha ja. Odoh se namazat kr.mećim go..v.n.i.m.a. da bude još gore, da bude nebeski servski s.mrad svuda oko mene!
Nek si nam ti pametan ;) Budalo nadobudna
sjecam se kad su mi u ratu karali sestru i mamu za steku cigaram ziva isitna!!!!
Sjećam se u ratu nudimo na glas jednog Mu.jicu slaninom, a on ljutito natrag: Šta me nudite ne jedem ja to! Dobro reko. Kad je pala noć došulja se do nas: Daj malo onog, šta se danas derete da svi čuju! hahahahaha. Živa istina
to se odnosi na židovski zakonik...u bibliji nigdje ne piše o čistim i nečistim životinjama
Al ovo im je dobro: 21. Ne smijete jesti ništa što crkne. Daj to pridošlici koji boravi u tvojim gradovima neka jede ili pak prodaj tuðincu. Jer ti si narod posveæen Jahvi, Bogu svome. Ne kuhaj kozleta u mlijeku njegove majke! Leia mais em: http://www.bibliacatolica.com.br/12/5/14.php#ixzz22C32JAZR
na slici nije gazza
kakav idiot
Ispade vi sribići odrekli se svog Pravoslavlja ili se samo Biblije odričete :) ?
To je samo jos jedan u mnostvu dokaza da su Jevreji pisali Toru za sebe a za ostale to jest za tako zvane goje su napisali Bibliju i K.u.r.a.n.
Dokaz da vi katolici a i pravoslavci ne poštujete svoju vjeru i svoju svetu knjigu, a rugate se muslimanima što ne jedu svinjetinu.
jadan taj ogranak mense cijeg si ti dijela clan
Zanimljivo je kako mi u Bosni jedni o drugima malo znamo. Ja sam bio ubjedjen da muslimani ne smiju jesti svinjetinu Medjutim to nije tacno. Muslimani samo ne smiju jesti svinjetinu ako nije po halalu ali ako jeste onda smiju. http://goo.gl/8T876
ja svinju samo preko nisana mogu
Šta ste radili? Što rade huligani iz mense? NE SKRATE RAZLOMAK DO KRAJA!