Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
UH JA ĆESTO ZAMIŠLJAM DUŠANKU MAJKIČ...
to se zove politicarka, trebalo bi uvesti da se prvo slikaju ovako pred izbore da znamo za koga glasamo, kad pogledam nas parlament (BiH) od one drobare Majkicke pa do one Hadziahmetovicke nema covjek na koga majmuna u nesvjest da baci
Imam 18 godina ali bi je rado j e b a o :))
Ša joj fali, dobra pi.ka!
www.balkanske-top-pjevacice.blogspot.com www.smjesne-slike.blogspot.com
Daj iskopajte te slike, da vidimo hocemo li glasati za nju :)
Dajem 2000 Eura da se slika Dusanka Majkic,Milica Markovic i Aleksandra Pandurevic....i da im Slavuj, Kacavenda i mile nako legnu kraj sisa tako da buse on stojanka majka knezpoljka sva tri ste mi na sisi sisala...a slavuj bi pjevo i siso a kacevenda bi malo mileta diro...
dajem 1000 Eura da se Dusanka Majkic i Milica Markovis slikaju za plejboj a do njih mile da i cuva
Između Nađe i ove - uvijek ova!
Utuc kerusu!
Slikala se i nasa Nadja Dizdarevic za novi broj Saffa Doduse, vide joj se samo oci
Naravno, ona se prvo skinula,pa je tada znala da ce kroz nekoliko godina biti u stranci LDP i da ce svoje skidanje iskoristiti kao primjer da politicarke idu korak naprijed. U sustini,ona se skinula prije 8 godina samo zbog novca.
svaka cast! jos jedan plus za LDP koja je ionako daleko najbolja stranka u srbiji i koja bi jedina mogla da uspostavi normalnost odnosa srbije sa susjedima. medjutim, jos su daleko od osvajanja vlasti. tu su negdje sa procentom normalnog stanovnistva u srbiji na nekih 5-6%.
Sve sto je rekla bilo je sa ciljem da nadje opravdanje za svoj postupak.
Ako se ja skinem, ipa isucem pitona...
Ti si g.lup ili g.lupa, kada ne kontaš šta je žena htjela ovim reći.
Je\'l ova za ili protiv Deda Mraza?