Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Poder`o bi je ko Focak rodni list, kad dodje u Sarajevo!
podero bih je ko racun od struje
polizo bih je ko markicu za kovertu
Rahmetli Alija joj naumpo i činjenica da je se skuplje u šeher sarajevu neg u amsterdamu.....
stop izdaj.nickom sdp u dab.ogda se ras.pali
la.gum.džiji sve po spisku !!!!!
klix , p.usite karuuuuuuu
nije ona vec tery hatcher sto je glumila sa supermanom skoci pa reci hop cuj zaplakala, koliko ja znam, ona je jedina koja je odbila nastavak snimanja iako su joj ponudili ogromne svote novca a da ne govorim da je u toku svih sezona imala troduplo veci honorar od ostatka ekipe. sto ne volim ovu patetiku. prelijepa jeste, ali samo ljepotu ima i nista vise!
jedina sapunica koju pratim, eto sa desperate bosnienwives i ja zavrsih!
Uletio bi u nju, ko budala u kredit, a napunio bi je ko Hitler logore!
Zaveo bi je ko marka cigana
ja sam jednom vidio seriju
cuj zaplakala, koliko ja znam, ona je jedina koja je odbila nastavak snimanja iako su joj ponudili ogromne svote novca a da ne govorim da je u toku svih sezona imala troduplo veci honorar od ostatka ekipe. sto ne volim ovu patetiku. prelijepa jeste, ali samo ljepotu ima i nista vise!
Uletio bi u nju, ko` izbjeglica u prazan stan!
stvarno je lijepa, je*ala sliku svoju
raširio bi je ko i.s.u.s.a na križ