Bila zaljubljena u kolegu
14
Emma Watson: Tom Felton mi je slomio srce
Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I meni je Adnan iz VII-3 slomio srce.
zato sto si mutnjakusa, a on je cistokrvan. pa nije lud
@amer Ja ljepoto nisam vidovita. \"to je zato sto sutite i cekate nas muskarce da uradimo prvi potez ! \" na osnovu ove recenice se ne moze Bog zna sta zakljuciti(izuzev onog sto sam ti napisala) ali, da si odmah napisao ovo: \"ne, ne treba djevojka prva prici, boze sacuvaj ali treba dati barem neki znak paznje, nesto, nismo mi muskarci da to ne skontamo, mi i kad nam djevojka uradi najmanju usulugu mislimo da joj se svidjamo, pa eto skontaj koliko neke djevojke moraju raidti na tome ! uzivaj u trenutku kada budes fino procitala nesto, razmislila o tome pa dala zakljucak !\" ne bi dobio repliku, nego like jer je ovo potpuno ispravno. Ipak nije do mog zakljucivanja nego tvoje skrtosti na rijecima. Ostaj mi pozdravljen!
@ona ne, ne treba djevojka prva prici, boze sacuvaj ali treba dati barem neki znak paznje, nesto, nismo mi muskarci da to ne skontamo, mi i kad nam djevojka uradi najmanju usulugu mislimo da joj se svidjamo, pa eto skontaj koliko neke djevojke moraju raidti na tome ! uzivaj u trenutku kada budes fino procitala nesto, razmislila o tome pa dala zakljucak !
@ovaj dole ...dobar, dobar :)
evo ti sekundarno da zaljepis slomljeno srce hahaha i onda njemu zaljepi slomljenu...............................................virslu
@amer A sta ocekujes amere dragi, da vam se ponudimo ko na lageru, pa da ti odaberes koju hoces i pri tom budes veliki frajer? Ti koji cekaju da im cura prva pridje zavrse kao plijen neke oštrokandže, vrijedi rizikovati, sta gubis realno?
to je zato sto sutite i cekate nas muskarce da uradimo prvi potez !
...ja tihića sulejmena još prežalio nisam...
nisam imo namjeru ostavit komentar ali kad sam u google ukuco Tom Felton i vidio koje, pa i ja bi imo sansi kod nje, ko je njoj srce slomio da nisu mozda pare
i meni je Lajla i III-1 :( kaze mora da uci prirodu i drustvo :\'(
Imal engleske pičke da ne izgleda ko transeksualac?