Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"Mislim da bi svi trebali imati priliku da budu jednako mizerni, ako im je to želja.\" NIJE ZA IDIOTE DA SKONTAJU
\"Mislim da bi svi trebali imati priliku da budu jednako mizerni, ako im je to želja.\" NIJE ZA IDIOTE DA SKONTAJU
pa vi ni ne znate njegovu biografiju a nesto laprdate ovuda molim vas tisina!!!
ma peder nego sta... da nije peder i da fkt ima tako zaje.banu biografiju ko sto sere da ima ne bi pustio da mu se borat supkom zabije u lice...
vuk dlaku mijenja ali cud nikada on je bio odsutan 5 godina zbog problema sa drogom pa mu treba publicitet da se vrati na scenu pa zato ja ne sumnjam sta on stvarno misli i ja bi za 10000 km javno rekao da sam p.... a kad bi se ugasile kamere te bi psihopate sjecko nozem vjerujte pobio bi i njih i njihovu rodbinu a sigurno ne bi ni trepno
ma on je mali krelac i nista vise..
Cudna li vakta, bjelac kao najslavniji reper (eminem) i crnac kao najslavniji golfer (tiger woods)
Eminem je jedan veliki gospodin sto se tice americke rap i hip hop scene zato vas molim da se suzdrzite od glupih komentara!!!
Haha, mogu misliti kako sad ove face po sarajevu, shaneri, lafchine koji su slusali Eminema i nafuravali se da su neko i nesto, reaguju na ovu izjavu. Pocrkajte primitivci, ili se ugledajte na Eminema. ;)
Čime li su ga ucijenili, samo to me zanima?
Sta je ovaj jadnik prezivio? Napisao sebi zaj.ebanu biografiju?? On da je cuo metak uzivo us.rao bi se ko grlica u ga.ce.... pi.ckica jedna ba.lava americka... jos si veci bo.lid ti koji mu vjerujes i koji dr.k.as na njega!
RODJENI PEDERČINA
ma i ti si prno u fenjer
u pravu si em...totalno si otisao u drugom pravcu...krivom..
Sta vi znate papci jedni, vi New York Times niste vidjeli nikada u zivotu a pricate nesto o covjeku koji je toliko prosao i prozivio u zivotu d avi necete ni sanjati, zato poklopite se usima i pustite cecu fale vam cajke!!! (L)