Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ogavna je. Plus, ne bi bila tako elokventna, obrazovana, bajna i sjajna da se babo nije nakrao para u ratu pa je poslao da se skoluje u svijet. Zato, lakse malo sa hvalospjevima ;)
U jednom od komentara Emina mladim Bosankama poručuje: \"Ne dozvolite da vas uvjere da se svaki prisan odnos između muškarca i žene svodi na flert i postelju\". pa ove nase rospije bi se i na mevludu udarale
a da me vidi babo ovaj njegov krst bi mi u oko zabio
EMINA GANIĆ ELITNA PROSTITUTKA
Al\' što Srpkinje vole Bošnjačku čunu to je čudo jedno.. Lete k\'o muha na vnago he he he
Ma ja obrazovana, pametna elokventna sta jos ?! Sta je sa nama ostalima isto tako sto smo obrazovani pametni i elokventni pa nemamo posla mozda zato sto nemamo oca nego sami moramo da se borimo. U redu bi bilo da je taj otac imao pare prije rata odnosno da nije ratni profiter, pa je tako i kcerka postala obrazovana na osnovu nase nesrece. Tacno je sto se kaze nekom rat nekom brat.
Nije mi jasno, kad vec toliko voli BiH, i kad je vec toliko pametna i obrazovana, zasto se ne ponasa kako dolikuje zeni iz BIH. Koji je fazon qrcit se sa kešom koji je dosao boga pitaj odakle i to u drzavi u kojoj je 60% ljudi nezaposleno, i ima primanja do 500KM mjesecno, a fol mi glumi domoljuba, ona pametna... Marš u Novi Pazar...
Pa Babo joj se borio protiv ovih sa križevima a i ona se udara sa njima..:-)
Sejo, vodi joj i tatu a i nju kuci kad ih tako poštuješ pa im se divi do mile volje, a možda si i ti se omastio od njihovih tj. naših para. druga stvar za uvrede na račun Sarajlija evo ti jedan simbol stari sarajevski _I_ pa ga dešifruj ako si pametan
ma ja lahko je sad po dubrovniku kad je babo napunio duseke parama bosanskih jetima,dobar ti ovaj s krizicem \"jaran\" crkli oboje aBd
zato sto smo vas ostavili u Evropi, zato sto nsimo kao drugi Evropljani, uklonili svaki trag dolaska Arapa na tlo Evrope...eto zasto, m a j m u n e nepismeni...
hahahha..... i sve to rece neka tamo budaletina koji svoje sestre svaki dan gleda gole u spotovima raznoraznih Mileta Kitica ... reality show programima gdje se ne zna koja od njih je veca rava-Ku...a o intelektu i elokvenciji da ne govorim. Nema sta sve postene hahahahha... a da bi usle na bilo sta od navedenog morala je Cu-n-da-ra da uđe do grla buraz, do grla.
rece Sejo i osta ziv, ja sam Bošnjak a ona zivi od novca koji je pokrao njen otac i nisam zavidan izgleda ko njegovan konj :)
Ruzna, uzdignuta na ukradenoj imovini. I sad se malo puca sa starkanima do jos nesto postigne u zivotu. Impresivno je kako ste vi bsnjaci primitivan narod i kako grlite one koji vas unistavaju.
Naravno, zna se ko šalje ovakve komentare. Naše komšije. Čuo sam i da su neki gotovo honorirani za pljuvanje u komentarima. Međutim, prepoznajem i primitivne sarajevske đilkoše među pljuvačima. Oni ne znaju ni drugačije, ni bolje. Njihov primitivizam već godinama diktira \"pravila\" ponašanja i u Sarajevu i među Bošnjama. Gdje nema pameti nema ni budućnosti. Zato smo tu gdje jesmo. Fukare su se odavno obogatile, budale vladaju, a običan svijet je na najdubljem dnu. Hvala Bogu velikom ova djevojka je i čestitia i pametna, baš kao i njen izuzetni otac. Za razliku od jadnih pljuvača.
neznam kakve veze ima skim cura hoda i ko je tuca
Sta li je ovaj Dzeremi Ajrons pomislio kad je vec po drugi put dozivio koga Bosna i Hercegovina salje ispred sebe da ga voda po Dubrovniku.