Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zavisi ako budete živjeli među vehobsima ujama četosima ili amišima hoće sigurno.
Biće mali analno stigmatizovan!
Ako momak bude htio da oženi žensku osobu, njegov otac radni i otac trpni će biti protiv te veze, jer njihov sin bruka porodicu... :))))
sve razumijem, al da ga jedan drugom turaju u pakšu-to ne razumijem! :(
Kako je krenulo uskoro ce i pe.do.filija biti normalna stvar u svijetu ,a svi mi koji se budemo protivili tome biti cemo nazivani primitivcima i ostalim slicnim nazivima.
Kakav sin iz pederske veze, ovo je bolesno, ovdje opet neko radi na promociji homoseksualizma!!!
BIĆE VEHABIJA, UPLATIĆE KOJU MARKU U RI.JA.SET I NEĆE IMATI PROBLEMA, ČAK ĆE MOĆI RADITI KAO VJEROUČITELJ U ŠKOLI I PRIJETITI METKOM KO MU SE NE SVIĐA. ELTON NEMOJ DA BIGAŠ
M.a.t.e.r vam izopacenu. Sta ocekivati od svijeta kada se pocnu masovno odgajati ovakva djeca. To direktno vodi propasti covjecanstva