Oslobađa se stresa
10

Ellie Goulding: Popijem čašicu alkohola prije svakog nastupa

M. A.
Ellie Goulding priznala je da ima običaj popiti čašicu alkoholnog pića prije intervjua i nastupa kako bi izgledala "smješnije ili zanimljivije", a otvorila je dušu te rekla i to da je dugo uzimala terapiju zbog problema s kontrolom bijesa.

Pjevačica, koja je prvi veliki hit "Starry Eyed" imala 2010. godine, okrenula se alkoholu otkako se našla u centru medijske pažnje.

Razgovarajući s Fearne Cotton na predstavljanju podcasta Happy Place, ova 32-godišnjakinja je rekla da se često mora predstavljati da je onakva kakva nije i to sve kako bi se nosila, kako kaže, s nadrealnom situacijom u kojoj se našla.

Ona je rekla i to da se priprema za intervjue pijući, čak i prije pojavljivanja na BBC-jevom Live Loungeu koji se obično snima rano ujutro.

"Obično za mene to uključuje alkohol. Pretpostavila sam da ne mogu biti dovoljno dobra, pametna, duhovita ili luda da bih bila s određenim ljudima bez njega. Mislila sam da će me piće učiniti barem malo zanimljivijom i interesantnijom", kazala je Goulding.

Ova muzičarka, koja je nastupila na svadbi princa Williama i Kate Middleton 2011. godine, postala je poznata zahvaljujući hitovima kao što su "Love Me Like You Do", "Burn" i "How Long Will I Love You".