Tokom poziva u emisiji
2

Ellen DeGeneres nespretnom izjavom otkrila spol djeteta glumice Jennifer Lawrence

N. O.
Foto: Twitter
Foto: Twitter
Čini se da je Ellen DeGeneres otkrila spol tromjesečne bebe Jennifer Lawrence tokom glumicinog posljednjeg gostovanja u emisiji "The Ellen DeGeneres Show", kazavši kako je čuje dok razgovara "s njim" čime su gledaoci zaključili da se radi o dječaku.

"Ljudi to ne znaju, ali ja sam živjela u kući u kojoj ti sada živiš kad sam započela emisiju prije 20 godina", rekla je voditeljica talk showa glumici u epizodi od ponedjeljka.

"Sada živim pored tebe i gledam kako živiš u mojoj kući s potpuno novom bebom", dodala je DeGeneres, "Usput, čujem te ponekad kako razgovaraš s njim."

Zvijezda filma "Finding Dory" istaknula je da su Lawrenceini razgovori s njenim dječakom "stvarno slatki".

"Čujem te kako govoriš 'Znam!'", objasnila je DeGeneres, "Tako je slatko."

U februaru su se pojavile vijesti da je zvijezda filma "Don't Look Up" rodila prvo dijete, pet mjeseci nakon što je otkrila svoju trudnoću.

Lawrence, koja još nije opisala svoje iskustvo majčinstva, govorila je za Vanity Fair u novembru 2021. o svojim planovima da život svoje bebe zadrži privatnim.

"Da sam bila na večeri, a neko mi je rekao: 'O, moj Bože, čekaš bebu', ja ne bih rekla: 'Bože, ne mogu pričati o tome. Makni se od mene, psihopato!'”, našalila se tada oskarovka, "Ali svaki instinkt u mom tijelu želi zaštititi djetetovu privatnost do kraja života, koliko god mogu."

Tada trudna zvijezda objasnila je da ne želi da se javnost osjeća "dobrodošlom u egzistenciju njenog djeteta".