Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Edo je jedan od najvecih bh.repera. Pa ko ne zna npr Mahira i Almu, klasik.Sjajno opisan rat i tragedija Bosne i Hercegovine. Onda npr Prikaze, Przi, Mater vam j...em ili Bomba.
Prvi i jedini album nekog repera koji sam slušao i koji i danas mogu slušati. Ovo današnje smeće ni 1% ne vrijedi kao taj album gdje su kurfe, pishtolji, droga furka kojoj treba da teži omladi i onda se pitamo sta nam se dešava sa društvom. Edi želim svu sreću i da nas obraduje sa još jednim takvim izdanjem i da ugasi razne repercice jale i bubice!!
Nije jedan od nego najveci reper
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Glavonja hvala ti za svaku traku na kojoj sam odrastao !
hebo ti mamu izdajnicku pokvarenu eh et
Da je Edo Maajka kojim slucajem izbacio Slusaj Mater i No sikiriki u ovo vrijeme youtube.a i monetizacije, i da ova generacija sluša boom bap - hip hop kao sto smo mi, on bi bio milioner. Da je uradio za svaku pjesmu spot ne da bi imao 70 milion pregleda po pjesmi, nego duplo. Ti albumi su se toliko slusali, i nema mjesta gdje ljudi nisu napamet znali njegove pjesme. Legenda živa kao Johnny Štulić. Volimo te Berbo, pusti hejtere. Ti si ušao u historiju, i bit ce vječno pamćen.
Edo . Guzis li ti sta ? Potam za jarana ?🤷
A ko bi to radio "veliki intervju" sa njim i o cemu? I kome bi to bilo zanimljivo?
Koga ba briga, i ja sam svasta nesta i sta bi ti kad bi ti ja to reko? Reko bi mi u svom stilu boli me kura. za tebe
Godinama promovišeš hašiš i marihuanu, možda je stotine ako ne i hiljade mladih ušlo u to zlo zbog tvojih pjesama i sad očekuješ lijep, ugodan i miran život? E pa ne može, sve dođe na naplatu
Ja se sjećam da si visio na HRT-u kad si počinjao sa karijerom....
Jeli ovo onaj zidov?
Otiso u c fute
Kako ti je sada u Tel Avivu izdajice obična reci nam...
Živi godinama u Zagrebu sa porodicom.
Dio Hrvatskog pučanstva je počinio velike zločine nad Bošnjacima.....I opet ti osuđeni zločinci podvaljuju Bošnjacima neki terorizam... Jehudijska formula za pripremu novih zločina
Da, da i muslimani su pocinili zlocine nad Hrvatima kao i Srbima, sjecamo se sjece glava. Sve Hamas kultura
Al prosipa gluposti. Edo, kao momcic od 17-18 godina, bio je vise nego prihvacen od raje oko sebe. Zaboravio dane koje je proveo u Čeliću, zaboravio ljude koji su sanjim dijelili komad hljeba, koji su mu organizovali nastupe davno prije prvog albuma. Cim je snimio prvu pjesmu poceo da glumi zvijezdu i svima okrenuo ledja.
Svjet je postao opasno i bolesno mjesto. Ne smijes javno vise reci da si kupio ni kilo hrane iz Rusije,Ukrajine,Izraela, muslimanskih zemalja..
Edo car, najjači reper lik na balkanu