Uživali u provodu
20

Dušan Vlahović otkrio s kim je proveo doček Nove godine, vratio se staroj ljubavi

I. S.
Screenshot: Instagram/vlahovicdusan
Screenshot: Instagram/vlahovicdusan
Napadač Juventusa Dušan Vlahović je na društvenim mrežama otkrio da je doček Nove godine odlučio proslaviti sa starom ljubavi.

Riječ je o Vanji Bogdanović. Ovo je prvi put da je Dušan podijelio njihovu zajedničku fotografiju na društvenim mrežama te se čini da je povratak staroj ljubavi bio dobra odluka.

Naime, njih dvoje su se upoznali dok su bili tinejdžeri. Nekoliko puta su bili u vezi pa raskidali. On se zatim zabavljao s italijanskom manekenkom Carolinom Stramare. Međutim, sve se promijenilo kada je Dušan ovog ljeta ponovo sreo Vanju.

"Pred kraj odmora, Dušan je na plaži vidio Vanju, koja je bila sa svojim društvom. Oduševljen i zaprepašten što je vidi, pozvao ju je da se sa svojim društvom pridruži njegovom. Izašli su u noćni klub i iste večeri je pao poljubac. Do kraja ljetovanja se nisu razdvojili, a kada su se vratili u Beograd, nastavili su vezu. On je trenutno sa svojim klubom u Americi, ali s Vanjom održava kontakt putem videopoziva i poruka", otkrio je izvor.

Dodao je da su njegovi roditelji oduševljeni time što su se pomirili te se nadaju da će ovaj put njihova ljubav pobijediti sve izazove.

"Dušanova majka bi voljela da joj Vanja bude snajka jer je obrazovana i lijepa. Bila je uz njenog sina prije nego što je postao milioner", naveo je.