Odluka nakon razvoda
127

Drew Barrymore otkrila da već godinama nije bila intimna: Zasitila sam se, sve sam isprobala

I. B.
Drew je odlučila napraviti ovakvu pauzu nakon razvoda (Foto: Instagram)
Drew je odlučila napraviti ovakvu pauzu nakon razvoda (Foto: Instagram)
Holivudska zvijezda Drew Barrymore "ogolila" je svoju dušu pred javnošću, otkrivši da već godinama nema intimni život, ali i objasnivši šta se iza toga krije.

Zvijezda filma "Charlie's Angels", nedavno je podijelila detalje svog ljubavnog života na svom blogu, otkrivši da već godinama nije bila u intimnoj vezi.

Sada, u podcastu Drew's News, otkrila je i više toga, pa samim tim i to da je u seksualnom smislu uradila "sve" što je željela, kako bi u potpunosti istražila to područje.

"Neću otkrivati te detalje, to je samo za mene. Ali mogu da razumijem neke čudne stvari. Isprobala sam sve, zato sam sada tako dosadna. Ti dani su davno prošli. Kada sam bila mlada, imala sam svu energiju svijeta, ali sada nije tako", rekla je 47-godišnja glumica.

Barrymore je priznala kako nije bila u intimnoj vezi otkako se prije šest godina rastala od bivšeg supruga Willa Kopelmana. Par je bio u braku od 2012. godine, a nakon toga Drew je nastavila kao samohrana majka dvije djevojčice.

"Nisam osoba kojoj je potreban seks i koja mora da izađe i da bude s ljudima u tom smislu. Neko sam ko je duboko posvećen tome kako mlade žene, moje kćerke i, samim tim, ja, treba da fukcionišemo u ovom svijetu", objasnila je glumica ranije.

Drew je objasnila i kako je prvobitno na početku morala da se "izoluje" od ovakvih odnosa kako bi se oporavila od svog razvoda.

"Trebalo mi je vremena i ponosna sam na sebe što sam ga sebi omogućila. Sada sam na sasvim drugom mjestu u svom životu i možda ću u bliskoj budućnosti ući u vezu, no to mi do sada nije bio prioritet", zaključila je.