Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja tek sad vidim koliko mi imamo rasista, Boze sacuvaj, al to je vise ljubomora sto su oni uspjeli u zivotu, a vi necete nikad. Meni je 50 Cent najdrazi, pregledajte film o njemu ima \"Get rich or die tryin\" ili \"50 Cent Life Story\", pa ce te skontati kroz sta je on sve prolazio i kako je dosado do ovoga sto je sad. Rasiste DISLIKE-ajte, ali pricam istinu!!!!
Rasisti su prikriveni pederi, naučno dokazano. Čak je čitava jedna studija urađena, koja dokazuje da je svaki, pa čak i najmanji element rasizma zapravo pokazatelj da se radi o pederčiću. Samo da još dodam za ovoga što se hvali da mu je dedo 40-tih bio rasista/fašista, da to znači da je i njegov dedukica primao u pakaš. A ako majmunčiću nije jasno ovo, neka se slobodno javi da mu pojasnim. I još nešto, samo lud ne shvata da su svi rasistički komentari iznad, djelo jednog te istog pederčića, ovaj, mislim rasiste (što mu dođe isto).
ITS ON Chick Fight !!!
panther power!
POWER TO THE PEOPLE!
ako si trece koljeno sarajlija a ne neko ko je dosao prije rata pa se smatra velikim sarajlijom, zapitaj svog djeda ili dedu, kako vec zoves, ako je ziv naravno, da li je i on tako govorio cedrsetih godina proslog stoljeca il se onako velikodusno osmjehivao Njemcima, ako ti dedo nije bio za to vrijeme u Sarajevu, onda molim te promijeni nick :D
ANTI 卐 J E B E M VAM M R T V E FA Š I S T I Č K E
Sva zarada od ovog meča bi otišla humanitarnim organizacijama za borbu protiv nasilja nad ženama. Koja ironija :)
dobrovoljno se javljam da pustam ploce na mecu, ali one betonske :D
U LANCE, LANCE, LANCE, LANCEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
ovog Browna treba na kakvu plantazu a ne u bokserski ring, beri banane majmuneeeee
Nisam rasista, al ove pojedine crne pjevace ne mogu smislit ocima, tipa Brown, Drake, 50 cent, Jay Z...
ma nosi mi go*vna crna s ociju, dajte im sto dolara i nek cjeli mjesec beru pamuk, to je za njih