Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pederčine plus lopovi...
Sebi lično ne mogu priuštiti njihove polu-proizvode, i toga me uopšte nije sramota. Štaviše, za 100-150 KM se oblačim sigurno dva puta bolje od vas wanna-be faca kojima D&G prodaju mu*a pod bubrege. :)
Da sam Milijarder i ja bi 2 puta razmislio prije nego sto bi platio milijardu Berluskoniju za njegove Bunga Bunga zabave i one qurave u parlamentu sto ih je postavio. Ma zapravo, ulozio bi ih da ih neko p,ou,bi,ja jer bi tad znao da sam ih bar potrosio na nesta korisno.
Deset dana nakon završetka svake sezone njihova odjeća se na Zapadu prodaje budzašto, nadobudni kvazi-šminkeru
Na pijaci Arizona kod Brckog sam za 100 maraka kupio patike, farmerice, dvije majice i poluosovinu za golfa dvojku - dizela. I to sve Armani, osim poluosovina.
e moj Dolče Kabana...čovjek bi pomislio da je zatvor za pedere loša stvar, ali ne, baš naprotiv, kažu da je tamo za pedere divota, nema demokratije, al ima karindžanja do besvjesti...uglavnom, nije da im je krivo :)
j.e.b.e mi se za njih..ja se bolje obučem za 100KM i bolje izgledam od većine vas što potrošite hiljadarke.. samo treba biti maštovit i znat nači pravu kombinaciju ;)
za 200KM od D&G moze se naci samo eventualno neki tanki kais, marama, neseser ili neka sitnica, najobicnije baletanke kosataju cca 250 erua, a to sto kod nas ima ovaca za sisanje pa im nasi trgovci lafo markirane komade odjece ovih dizajnera prodaje za 150-200 KM to je druga prica.
Ne slazem se sa ..odjeca cini covjeka..jer mislim da ne mora biti skupa, ali moze biti uskladjena..da bolje izgleda od onog koji je obukao etiketiranu garderobu..
Cuj ovih sto se prepucavaju, a mjera bogatstva im je dio odjece ili obuce vrijedan prosjecno 200 KM naroda jadnog
sad će jedan drugog morati vaditi iz g.ovana...
ti si samo ljubomoran jer nikada u životu nećeš moći sebi priuštiti bilo šta sa njihovim potpisom.