Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jednom rijecju, bio je legenda
Jeste bio , ali i takav je postiga nesto sto neces ni 10 zivota da imas i to sve za 28 godina...zato se poklopi i suti jer si jado najobicniji...A savjetujem ti i da pogledas gdje je sljedeci koncert Ace da se pretplatis...
Mislim da je strava sto ce se snimiti dokumentarac o mom omiljenom pevacu i najlepsoj i najosecajnijoj osobi na svetu.Konacno se neko setio da uradi nesto korisno za ovaj muzicki svet i pevace koji su vec odavno zaboravljeni kao i grupe u kojima su pevali.Mislim da bi trebalo da se snimi dokumentarac i o pevacu,frontmenu grupe ALICE IN CHAINS,Lyamu.
narkos!!!
alkoholicar i narkoman!!!
@ kurcilo Tako je,zao mi je sto je otisao prerano,ostavio je neizbrisiv trag i pamtice se dugo.Postovanje za njega!
@ kurcoje Bravo,svaka cast za komentar,levatima ne treba nista vise objasnjavati od ovoga sto si napisao! Pozz...
@ strongman I sta ako je bio narkoman,kakve to veze ima,covjek je bio genijalac , a ko zna mozda tvoje dijete ili neko bliznji sutra postane narkoman pa bas bi me zanimalo sta bi onda rekao.Postovanje za rad i djelo ovog covjeka !
lik je utisao metal bendove izmedju 1992- 1994 pa i 1996.....kad se vidi tadašnji lideri Metallica i Gusni kao predstavnici metal i hard rock scene sasvim slucajno nisu nista snimili u tom periodu. I sam je Lars Urlich iz Metallice to priznao jednom . Sve u svemu extra muzucar, inovator, pitam se sta bi bilo da je prozivio malo dulje.
The Who su sve to isto radili, jedno trideset godina prije Curta. I Towshend je definitivno milion puta bolji kompozitor.
@strongmen Film je namijenjen ljudima koji su voljeli ili još uvijek vole tu vrstu muzike, koji su poštovali njegovo djelo. Ako vam se ne sviđa to što je on radio, produžite dalje, i sama vijest po sebi je, činjenica, nešto što ima namjeru da privuče navedene ljude.
bolji nego dzej i aca, maca itd..
samo priznaj, lik je bio najludji na sceni, mozda nisi gledao njegove perfomanse ali zestoko prijatelju..
Precijenjen totalno. I on i cjelokupan grunge. Ubleha.
strongman, ta ti je dobra,hahahaha istina sta ce covjek
narkoman i alkoholicar...pa udrite unlike! :-D