Zloupotrijebili njene fotografije
0
Djevojka Fernanda Alonsa kao eskort dama
Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije ona ku.rva neee
Na trećoj slici uši joj ko u vilenjaka :) Inače dobra treba
dobar pichich, ne bi joj dinara uzeo
Ma jest 100% se sponzorisala ,dok nije \"ulovila\" sominu. Sad će naravno da proda svoju kožu po debele pare udajom ,a onda neminovan razvod i podjela bogatstva... Potom će poput Demi Moor da nađe sebi zagondžiju barem 10 godina mlađeg i naravno slađeg ,i od tuđih para kupiti lađu i obilaziti egzotična mjesta sa ljubavnikom... Oproban recept ,tako je isto Hulk Hogana žena zilazgu i uzela mu sve pare ,i sa 19-godišnjakom obilazi svijet na jahti ,a ovaj jadnik 30 godina se pucao steroidima i crnčio da bi sve to zaradio ,a danas nema ni za krišku hljeba... I još ako joj kažeš da je \"gold digger\" ,onda se još i uvrijedi...
Uvrijedjena sponzorusa, haha... Trebala je dati Fernandu da nazove i lafa je pokusa iznajmiti na jedno vece, bas me zanima sta bi rekli :)
Sta je ovakva riba nasla na onoj rugobi Alonsu...ah da, vjerovatno njegovu unutrasnju ljepotu, odnosno novcanik :)
koje oci j b t san snova
to sad isplivalo, cime se ranije bavila.
prelijepa jeee......
Vake sam ja vodo po ćetri na jednom prstu.
Joj jeste vi STO SU ONE Dr.OLJE AK SE JASHU ZA NOVAC :P ne one to nisu i ne zele biti :D ONE SE SAMO CAŽE ZA LOVU !!! :) BILJO RODILA SI CERKU KU.RVU BRE NI HOLLYWOOD JE NEMA!
KLASICNA SPONZORUSA
nisu one ofajle joooooocK Rijetke su koje to nisu 1% :P
Uhhhh sto je plahaaaa...
kuja -----