Postporođajni stres
0
Djeca izluđuju Angelinu Jolie
Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zašto ne nabavi baby siter-ku
Sta se ima sad zaliti??Ovo je sve samo suplja-toj djeci je bolje 10000 puta nego polovini djecice u BiH...plus Pitt je nedavno izjavio kako zeli jos barem 2!!! Samo naprijed--nadam se da nema droge oko djece i da zive u zdravom okruzenju!! Ja da zivim u Francuskoj u privatnom dvorcu-da imam sve ono imam ne bih se zalila ni kad bih imala 100 djece!:ddd
nek krepa jebla mater..koji ce joj kurac sva ta kopilad..
place sto joj Brad ne pomaze heheheheh :D
@Okica Brade jesi li to ti? Pa sta ima kume, kakav si mi?
Mislim da je ovo clanak samo \"eto neka se nesto napise\" ...Andzelina i njen dragi naravno imaju babysiterke i od nedavno su njegovi roditelji kod njih u Francuskoj pa im pomazu oko beba. Andzelina je jedna necuvena zena koja je prosla kroz mnoge emotivne sukobe u zivotu i koliko god da su joj djeca opterecenje ovo je prvi put dfa je zdravog razuma. Da je umorna, jeste ali nije preopterecena jer je svjesna svoih obaveza. Nemam razloga da lazem, ali vjerujte mi dobar sam izvor za ovih par informacija :)
Heh posle jebanja nema kajanje kad se tabala nije mislila na ovo sad sto joj se desava heeh izdrzi mala izdrzi hehehe
\"Ona se jednostavno vrti u krug. Dok nahrani i uspava jedno dijete, drugo se probudi i opet mora sve ispočetka\"WAF
tamara imas mail ;)
Ne znam zasto je svi osudjujete.. Postavite se u njenu poziciju. Ovoj zeni se treba diviti.
moja andjo , da si pametna , jedno djete usvojiti iz kenije i uzivati :D a hoce ona 193 djece :D bolje da si otvorila djeciji dom !
mala djeca ne daju spavat\', velika ne daju zivit\'
Majku im njihovu, pa ta djeca su prave napasti!
I sta josh kazhu ?
Hoce ona puno djece, pa eto joj sad!!!