Showbiz
0

Dita von Teese: Nisam uvijek samouvjerena

Klix.ba
Dita von Teese je jedna od najljepših žena na svijetu i živi od raznih performansa sa što manje odjeće na njenom tijelu.

No, uprkos tome, Dita osjeća nesigurnost s vremena na vrijeme, a o tome je govorila u intervjuu za Bwatt magazin. Teško je povjerovati da plesačica burleske nema dovoljno samopouzdanja iako je ekstremno seksipilna.

Za magazin se fotografisala u seksi donjem rublju iz svoje kolekcije.

"Poput svih, ni ja nisam uvijek samouvjerena i imam neke sumnje. Trudim se voljeti sebe i prihvatiti stvari koje ne volim na sebi i mislim kako je važno da sve žene znaju da imamo i takva osjećanja. Svako ima nešto na sebi što bi volio promijeniti i glavno je naučiti voljeti te stvari", rekla je Von Teese.

Četrdesetogodišnja Dita ukrasila je naslovnicu magazina u crnom bodiju i korzetu koji više otkriva nego što pokriva, te crvenim rukavicama i dijamantnim naušnicama. Odlično izgleda za svoje godine.

"Uvijek tražim način da budem bolja osoba. Jedem dobro, vježbam i radim nove stvari koje čine da se osjećam bolje", dodala je Dita.

Istakla je kako voli čitati knjige, ali i dobiti pomoć kada joj je neophodna.

"Volim razgovarati sa psihologom, da mi da savjet. Kada pročitam da me ljudi ne vole ili nešto negativno o onome što radim pokušavam to pretvoriti u pozitivnu energiju i uraditi nešto u vezi s tim", kaže ova atraktivna žena i poručuje fanovima: "Ne postoji stvar na svijetu koju ne možete uraditi, samo treba truda".