"Neka te Bog čuva, ti pazi ljude..."
0
Dino Merlin dukatima darivao bebe u Sarajevu i Beogradu
Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jer ta stipsa nikad nikom nije marke dala, ni kad je trebao ni kad je mogao. Samo se sjecam izlozbe djece sa posebnim potrebama, kada papak nije htjeo ni marku donirati.
I MENE SU JOVANOVI RODTELJI DARIVALI, AL GRANATAMA.
http://www.validnalegitimacija.ba/bosanski/poezija/za-nedu-zeca/fino_perlin.html
Pustite dnevnu politiku, mi smo slavensko-ilirski narodi , te sasvim je razumljivo da dijelimo odredjene slicnosti u kulturi itd.. Iako sam nacionalista, ovo ne smatram losim djelom, kako mnogi misle, naprotiv. Bosnjaci i srbi mogu imati i dobre odnose, bas kao sto sada imaju lose. Beograd nije neka vukohebina, ima tu normalnih insana.
svaka mu cast.kralj Iz n.sada sam.merlin se slusao i za vreme rata i pre i posle...
Ovaj gore na slici je tezine 3,1 gram a ne 13,..
Nisam citao komentare, ako je vec neko pomenuo nek oprosti ali ne mogu a da ne kazem \"Dino, daruj brate Seada Ferizovica , potrebno mu je za zivot\" !!!
E Dino, Dino jeftino se prodaješ, a koliko ćeš ti pokupiti eura za tih par šorvana. Što ne daruješ gladne penzionere koji traže koricu hljeba po kontejnerima, ili djecu po BiH, koja su gladna, ili kada si napravio humanitarni koncert za bolesne, koji nisu u stanju prikupiti novac za teške operacije, konkretno za djevojku SENIDU ili našeg komandanta sa Žući. Ma ne, ti se još hvališ kako se tvoja djeca školuju po Evropi, gadiš mi se, gori si nego najgori ćifut...
Je li darovao \"srpsko celjade\" onako kako su oni darovali nasu djecu u Srebrenici
Dino ulizice, svaka ti cast, pa gdje nadje Jovana! Vjerovatno su i oni tvojoj djeci darovali sorvane!
Treba uvesti IQ test da se uradi prije nego sto se dozvoli komentarisanje, pa ovih 90 % koji ocigledno imaju IQ ispod 25 da im se ukine pravo komentarisanja.
Ajde sad da svi fino zaboravimo na sve sto se dogodilo jer je 2011.godina i da ovaj naslov \"DINO MERLIN CE ODRZATI TRI UZASTOPNA KONCERTA U BEOGRADU\" shavtimo kao nesto pozitivno, sa starne Merlina jer odrzava iste te koncerte u najvecoj Srpskoj prestonici, a s druge strane ovoliku prihvacenost od str. Srpskog naroda jer nije u pitanju JEDAN nego TRI koncerta ! Zato Bosanci, ne pravite se Englezima, jer ako ce ga Srpski narod oberucke prihvatiti 3 noci, vi najmanje imate pravo da kritikujete i stvarate nepotrebne tenzije. Hvala
gggggggggggggggggggggggg
malom Jovanu je trebao darovati virus ebole
Dabogda te pare sto zaradis dao sebi za lijecenje! C.M.A.R.U. sa bistrika!!!
Nek si otiso i reci im da ih se ne bojimo .... nek dodju i oni nama .
Perverzno