Dijeli savjete najmlađima
8

Dennis Rodman objavio knjigu za djecu

Totalsport
Dennis Rodman (Foto: Arhiv/AFP)
Dennis Rodman (Foto: Arhiv/AFP)
Slavni američki košarkaš i peterostruki osvajač NBA prstena, Dennis Rodman, izbacio je putem internetske prodaje, vjerovali ili ne, knjigu za djecu.

Jedan od najkontroverznijih sportista svih vremena, poznat po svojim ispadima, nošenju vjenčanica i ulogama u ne tako dobrim filmovima, napisao je knjigu za mlađe uzraste u kojoj govori o svojoj borbi da se uklopi u društvo, usprkos svom drugačijem izgledu i ponašanju.

Knjigu naziva "Dennis The Wild Bull" Rodmanovi će fanovi odmah prepoznati po upečatljivoj naslovnici na kojoj je veliki crveni bik (Chicago Bulls) s dugačkom crvenom kosom, dva piercinga u nosu, tetovažom i "kozjom bradicom".

"Više od svega želim da djeca shvate: Nije važno šta radite u životu. Nije važno jeste li bogati, siromašni, slavni ili vas niko ne primjećuje. U redu je biti ono što jeste, jer će vas društvo s vremenom prihvatiti", rekao je Rodman na potpisivanju knjiga.

U priči mladi bik biva udaljen od svoje porodice, te se priključuje grupi bikova koji su dio američkog spektakla rodea. Iako nimalo ne sliči ostalim bikovima, Dennis (bik) se s vremenom uklapa u društvo, te postaje prijatelj s ostalim članovima.

"Priznajem, iznenadio sam sam sebe. Nevjerojatno je da tako ekscentrična osoba poput mene napiše knjigu za malu djecu", zaključio je "nebeski skakač" Rodman.

Podsjetimo, Rodman je u prošlosti već izdao nekoliko knjiga, no nešto drugačijeg sadržaja i naslova. "All Your Dreams Will Be Chrushed" (Svi će vaši snovi biti uništeni) je naziv jedne, a "I Should Be Dead by Now" (Trebao sam već biti mrtav) druge knjige.