Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nadji bona kakvog lafa starijeg nekog muskog dasu a ne djecu vodat ja ovih danasnjih zena
Ljudi nešto sa mnom nije uredu. Čitam ovaj dizaster a sve mi sveje\'no.
Bolje ti je idi ganjaj Chuck Norrisa :)
Zeno draga saberi se...
Kako ono ide? Ko spava sa djecom probudi se upisan? Ili pomahnita? Ili se ofira? Ili se posvadja sa djecom koja su haman godina ko \"mamin decko\"? Ili sve ovo zajedno?
vala Demi stvarno vise dodji sebi, sta si umisljas...... znas i sama: \"ko sa djecom spava-upis.. se budi\" ;-)
joj demi skuliraj se majke ti...koji ti je q više, ofiraš se bezze....
zeno draga hajd vise dodji sebi, nemas 15 godina! mani se histerije i zivi svoj zivot
Pateticno,ponasa se kao siparica.
>Ako je ovo istina, onda je ona prava konjusara!
A vidi nane sto se upalila. Pa sta je mislila da ce ostati sa njom? Haj bona smiri zivce jos malo pa klimaks, svakako bi mladju trazio.
realno deni mur je baba koju je ovaj dobro gazio....šta mu je mogla ponudit, umjesto mlađa za starijeg, kad je obrnuto evo šta bude, pastuh ze izjagmi