Otvoreno pismo iz Milana
0
Deen: "Vi u Bosni živite k'o kraljevi!"
Komentari (391)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izvini, ali sta ti predstavljas ovom gradu pa nas kao treba da zanima kako je tebi??????
odakle ti pare kretenu za studiranje u milanu nego od toga sto ti je babo pokro pare od nas? sram te bilo i stid ti ces po nasoj omladini da pljujes narkomanu jedan i da ih nazivas besposlicarima ti koji se nisi trijeznio od alkohola i droge godinama u sarajevu! ne vracaj se ovamo-ne trebas nam!
ako si stvatrno toliko human i dobar vrati novac koji dobivas i napravi humanitarni koncert za neku iskrenu humanu organizaciju pa te nece raja zvati \"umisljeni pedercicic\" sto sada i jesi
..pa u nekim stvarima je čovjek u pravu: previše kukamo, a što se tiče tog pića od 10€ u Milanu ili 150€ za izlazak...e to je već previše, jer sam ja tamo bila i uopšte nije tako kako govori..a i tamo raja sjedi za netom i gubi vrijeme i izlazi, isto kao i mi, samo što im starci imaju veće plate pa to nije problem....
frajer je iskreno rekao, a osim toga ako je ko donirao kakav novac jeste on, znate i sami za onaj slucaj djeci s problemima u razvoju sto je bilo u zetri. dao je samo deen novac. a osim toga svi divno zivimo i ocigledno svima odgovara plata od 300km, ubistva na ulicama kada na proteste dodje 100 ljudi eventualno. sjedite u kuci i cekate da vam ko pomogne. smijesno.
Dean, Potpuno si fulio pentu priče.... nije riječ o tome kako mi ili oni tamo žive.... riječ je o tome da je nemoralno, neetično, i na kraju krajeva (pošto ističeš svoju humanost i dobrotu) nepošteno od tebe da plaćaš školovanje i život u luksuznom gradu .... a da ne plaćaš sam sebi socijalno i penziono osiguranje od oko 100 KM mjesčno nego da od gladnih i smrznutih penzionera, nezaposlenih majki (onih koje su posao izgubile zbog majčinstva), gladne djece u domovima, od silnih ratnih vojnih i ratnih civilnih žrtava rata i drugih invalida i inih gladnih u ovom kantonu i državi, uzimaš i to bogami pozamašnu svoticu svaki mjesec, kao da si bogamu mu milog, direktor koji plate obezbjeđuje za 500 uposlenika pa nije valjda da ti je puno stotinjak kaemovića mjesečno da potpogneš fondove???
svaka cast deen! iskreno i potpuno tacno! nisam fan tvoje muzike, ali zobg ovog te samo mogu cijeniti kao osobu. svaka cast jos jednom!
Pa ni u NYC se ne placa upad u klub po 35 do 50 eura...zajeban taj Milan..
vvvvvvvvv
Istim Zakonom i u Hrvatskoj je regulisan status slobodnih umjetnika. Bilo to nama drago ili ne tako je i kod nas. Ono sto meni stvarno nije jasno u svemu ovome zasto se od svih ovih navdenih umjetnika svi uvijek \'okome\' na Fuada Backovića, izgleda da mi stvarno ne prihvatamo one koji po bilo čemu odstupaju od standarda. Možda se prije trebamo zapitati odkud na tom spisku Selma Mehedinovic ili njoj slični koji u posljednjih 20 godina nisu napravili ama bas nista. Deena ne poznajem lično niti bih iznosila svoje misljenje ali ono sto poručujem svima onima koji jedva dočekaju da pokažu sav svoj konzervativizam i primitivizam u svom vulgarnom riječniku, ostavite čovjeka na miru. I razmislite o ova ostala 52 umjetnika koliko ih je na spisku. Nije dakle jedan nego 53.
A i smršao je jadničak :(
Ma on je ljudska spodoba, ma našta on liči?
who the fuck is deeen?
ne znam sta ovaj feder umislja.....jedini koji ga slusaju su osnovci.....bolje mu je da ostane u milanu....
Deen e da hoces doci u Bosnu da ti se mame nafafam,