Uhvatili ga u nezgodnom momentu
0
Davidu Beckhamu naglo počela opadati kosa
Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a jes se isaro, ko michael scofield
PHOTO SHOP mrtvi ,kakva celavost,gluposti objavljujete
nije celavost.... ovo ga los frizer okalafetio :D
hahaa na prvoj slici ono nije bekam ni pod razno!!!
ma ništa strašno..vjerovatno samo dobio rak...
Prelos photoshop...........
mislim da je do sada milion puta presadjivao kosu, a mislim da su on i victoria na drogama nekim. vidi ga kako je smrsao, nema ga pola. inace ljudi u godinama se debljaju.
los photoshop pravo, k\'o da bi sebi dopustio da ovako izadje, a poznat je kao pravi sminker i metroseksualac. a sve i da je celav dobar bi opet bio, sto je stariji, to je bolji
Mnogo los photoshop
fura se na zidana :)
Amar Osim trener FK Zeljeznicar
ruka mi je kao 2 puta njegova....ali njegova plata je 85757465363636536 puta moja :)
Onu fleku sa zida prebacili Becksu na glavu..
Mislite Tom Cruise, Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger imaju pravu priordnu kosu? Ma tu se sve stima, imaju pare, imaju kosu :-)
Milioner a oblači se u SECOND HAND-u. Kosa mu je opala od trave i one tetovaže. Američki naučnici sa poznatog univerziteta u Texasu kažu da tetovaža negativno utiće na kvalitet i rast kose kao i gubljenje pigmentacije.Isto sve se odražava i na kompletan ten lica koji gubi svoju svježinu i prirodnu boju. Pa omladino samo se vi tetovirajte.
ja ti j e b o uloske mamine
Odsjaj kamere: http://www.baldingcelebrities.com/2011/08/david-beckham-update.html