Sve iznenadio potezom
10

Danijela Martinović predstavila knjigu, novi dečko pjevačicu nije ispuštao iz ruku

D. J.
Foto: Boris Scitar/Pixsell
Foto: Boris Scitar/Pixsell
Hrvatska pjevačica Danijela Martinović održala je promociju svoje knjige "Tuširanje duše", a na događaju se pojavila u društvu svog novog dečka, inspektora Josipa Plavića.

Promociju je organizirala u paintball klubu koji je osnovao Josip s prijateljima.

Josip je bio od glave do pete odjeven u crnom, dok je Danijela bila elegantna u dugoj žutoj haljini. Par se cijelo vrijeme smješkao i izgledao zaljubljeno, a sve je iznenadio i Josipov potez, koji je za vrijeme fotografiranja odlučio poljubiti Danijelu.

Danijela rijetko u javnosti govori o detaljima iz privatnog života pa je i novu ljubav u početku držala podalje od javnosti. Ranije je bila u vezi s pjevačem Petrom Grašom s kojim je bila 24 godine pa je njihov prekid brojne obožavatelje šokirao.

Ni jedno od njih nije davalo nikakve izjave, a mnogi su krivili Grašu za prekid jer se ubrzo nakon prekida otkrilo da je u vezi s Hanom Huljić, s kojom danas ima i dijete.

Njegovom kumu, proslavljenom hrvatskom košarkašu takvi napisi su zasmetali te je ispod fotografije s vjenčanja Hane i Petra ostavio komentar.

"Najviše mi je žao jadne Danijele", napisala je jedna pratiteljica ispod fotografije na kojoj Grašo i Hana poziraju s Dinom Rađom i njegovom suprugom Viktorijom.

"A zašto? Ona je otišla od njega?", napisao je Rađa tada koji je inače bio i jedan od tri Grašina kuma na vjenčanju.