Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zdrav covjek ima 1000 zelja, bolestan samo jednu
sa ms se moze itekako dobro zivjeti,ali i lose.na kraju krajeva,uzivajte koliko mozete.prosla sam sve faze i suosjecam sa svakim.i ovo sa kupanjem.muz me je kupao,sa stakama sam hodala,muz me hranio,presvlacio,nosio...jos sam na nogama,pokretna,razumna....
Ne daj Boze nikome...
Kakva je ovo macka bila u Married with children...
pitaj irfana ribica za savjet ,uzmi thc ulje zeno
kakav on🙄ja ga kontaktirala,on mi neda kontakt od covjeka koji proizvodi ulje,nego da preko njega narucim🙄🙄hocu malo sutra.nabavim licno iz holandije i pomagalo mi je za spazam,tremor,san...ali nije lijek.irfan je u remisiji i to je to.i kada ga opet uhvati napad,on to nece javno reci.
Joj, cak i na Laktasima se tusiraju svake dvije sedmice, a ova ga prekrka
Nema zdravih vec samo nepregledanih
Americki san - budes poznat, Holivud, pare, slava, klinci, palci... kad obolis, ukoliko nemas masnog kesa u steku, vrlo brzo zavrsis ili kao beskucnik ovisnik, sakupljac smeca, ili se raspadas negdje izmedju zidova, zaboravljen od svih...
tako ti je svugdje ne samo u Americi. Dok valjas i imaju koristi od tebe svi te gotive. Cim nemaju od tebe hajra, drustvo te nabije nogom.
To je kapitalisticki san
ne bi da se rugam ali probaj sa vecom klupom
Tačno tako, to nije ruganje, nego savjet....renovira se kupatilo, preuredi za invalidne osobe. tako se i kod nas radi za stare. nije to ni neka pretjerana investicija. ko je rekao da se mora stajati da bi se okupalo...baš joj je bezveze izjava.