"Through My Eyes"
0

Cheryl Cole u novoj knjizi otkriva svoju prošlost

Sarajevo-x.com
Cheryl Cole (Foto: ITN)
Cheryl Cole (Foto: ITN)
Britanska pjevačica Cheryl Cole potvrdila je da krajem septembra izlazi njena prva oficijelna knjiga nazvana "Through My Eyes". U knjizi će se naći i do sada neobjavljene fotografije popularne muzičarke, koje će poslužiti kao opis perioda kroz koje je Cheryl prolazila.

Protekla godina je bila iznimno teška za Cheryl Cole, no ona je ipak odlučila svoje intimne momente podijeliti sa svojim obožavateljima.

Govoreći o knjizi muzičarka je istakla da će tekst biti potkrijepljen fotografijama koje zapravo predstavljaju njena sjećanja na period kroz koji je prošla.

"Ponekad se neke stvari dešavaju jako brzo i lako zaboravljamo neke momente koji su i omogućili te divne trenutke. Ova knjga je prepuna fotografija na kojima su zarobljeni ti momenti, moja sjećanja i na tim fotografijama su i osobe s kojima sam jako bliska. I sama jedva čekam da prvi put vidim kako sve to zajedno izgleda", kazala je Cheryl.

U knjizi će se naći fotografije iz privatne kolekcije pjevačice, ali i mnoge nove fotografije koje će ilustrirati sve ono kroz šta je prošla muzičarka.

Podsjećamo, Cheryl je početkom godine saznala za afere supruga Ashleya Colea, te je zatražila razvod braka. Nedavno su mediji izvijestili da je oboljela je od malarije, ali se uspješno opravila, a veliku podršku joj je pružao sadašnji dečko Derek Hough.