Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Njega navijaci zovu Cashley Cole jer su mu samo pare bitne, prodao bi mater rodjenu, a kamoli ne klub i zenu! I sad se nadje par pametnjakovica da kaze da je ona kucka! Bila je poznata i zaradjivala pare i prije nego se udala za njega! Nije mu trebala poslati ni sms, nego samo advokata da zavrsi to bez nje!
al ova zenka G O R I
karala sam se sa njim IPAK pa sam reklaodlucila da podjelim to sa svim ai njegovom zenom. prvo mu j epopusila pa je objavila svima
Samo najveci jadovi varaju zene. Cisto ko dan. Ako ti se ne svidja, razvedi se i radi sta hoces. Sve ostalo su bjednicke isprike. Fuj! btw. Zenska je prelijepa. :)
Edita, jesi li i ti slican tip ku.cke? btw te pare nikad nebi dobila da se za njega nije udala, a kako drugacije zensko moze da uspije, a da ne rasiri noge... nikako!
Jao glupana! Pa ona i bez njega zarađuje milione! Koji retardi!
Nebi ni ja bio vjeran kuc.ki za koju znam da je sa mnom samo zbog para! Varao bih je svaki dan.
@xxx sad ce se razvest i trosit ce mu i dalje pare
Jadnica...baš se pitam misle li svaka od njih na ovo kad uzimaju i troše njihove milione...pa šta one očekuju...vjernost...e glupače moje...toga ni kod kokuza više nema...nego šuti, budi tako lijepa kao i do sade i troši mu pare...kad si to već htjela...
ja teskih roba u ovoj engleskoj..