Svemu dođe kraj
0

Charlize Theron ostavila momka nakon devet godina veze

Sarajevo-x.com
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Prema posljednjim informacijama koje su objavili brojni internet portali, Charlize Theron, slavna holivudska glumica, prekinula je devetogodišnju vezu sa Stuartom Townsendom.

Ljepotica rođena u Južnoj Africi, rekla je svojim prijateljima da je raskinula vezu sa irskim glumcem kojeg je upoznala na snimanju filma "Trapped" 2001. godine. Odluku je donijela nakon božićnog putovanja u Meksiko.

Izvor blizak glumici je rekao za list The Mail On Sunday da je Stuart očajan i šokiran, ali je Charlize shvatila da je veza gotova nakon odmora u Meksiku. On je dodao da je veza prerasla u odnos između brata i sestre, a ne ljubavnika i da je to razlog prekida jedne od najstabilnijih holivudskih veza.

Prema navodima, 34-godišnja glumica nastavila je živjeti u kući u Hollywoodu, dok je Townsend odselio u zajedničku kuću u Malibuu.

"Ona je volila Stuarta, ali je veza otišla u drugom smjeru. Njegovo je srce slomljeno, ali ona insistira da je veza gotova. Iznenađena je što vijest o prekidu već nije procurila u medije. Nije željela potvrditi informaciju, jer želi objaviti vijest kad bude vrijeme", rekao je neimenovani izvor.

Glasnogovornik slavne glumice rekao je da nikada ne komentariše njen privatni život.