Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mislim da se susjedi bune zbog toga sto oskudno odjevene kucke dolaze kod njega a ne kod njih
kralj
...dugo me neki komentar nije tako nasmijao...čuj, sok mutavac\"...buhahahahaha....svaka ti čast, meštre...
Dragi Charlie, zivim u Sarajevu i imam komsije koji nisu ni za sta. Niti piju, niti se okupljaju, zene koje im dolaze su 60+ godina i, hvala bogu, nisu oskudno odjevene. Sto se tice pica, uglavnom kafa i sok \"mutavac\" a sto se tice psovki, one su upucene uglavnom lokalnim politicarima i onoj ku.rvi sa 2. sprata. Da ne duzim, tvoj komsiluk je nezadovoljan tobom, ja sam nezadovoljan svojim komsilukom pa predlazem da u obostranu korist, kupis od komsija kucu, poklonis je meni a ja cu se obavezati da 24/7 tolerisem tvoje ponasanje i ukoliko ti zatreba i sam dam doprinos u vidu zabavljanja polugolih gosci, ispijanja alkohola \"da se ne baci\" itd... S postovanjem, Buduci komsija abd :)
haha, Charlie is WINNING again! To, majstore!!!!
Vidi o cemu oniu komentarisu, nije zivot skup niposto...
ovaj čiko je istinski gigant....
NAJPLACENIJI GLUMAC U ISTORIJI TELEVIZIJE preko 1 milion po epizodi zaradjivao PA KO NEBI BIO LUD KAO ON==????
Zašto je on onako dobro glumio u \"Two And A Half Men\"? Pa nije ništa glumio...
Ja bih mu dala. Za dzabe. Zabavan mi je :D
ni meni se ne dize, ne moram te zegat ali mi mozes cuclat
ivana, majo i zena de me podsjetite da li sto toliko gadne pa mi se nije mogao dici na vas ili ste bile viska u grupnjaku pa vas nisam boje
Mogao bi me imati, ali da mi dobro plati. Je li vam sad srce na mjestu? Pare odbila ne bih. Medjutim da sam imucna, ne bih ga unajmila da mi prevrce stranice, dok citam knjigu. Nasla bih sebi zgodnog, mladog, sarmantnog i potentnog i za takve stvari.
+ Los kao glumac, jer samo sebe zna da glumi. Hollywood je napravio jos jednu marionetu na koju ce se muske njesvi primati k\'o pelceri. Jer san svakog muskarca je upravo biti kao Charlie Sheen. Imati bogatstvo bez rada, imati zene bez da imas sarma, nemati odgovornosti za postupke, piti do jutra, spavati do podneva. Nije taj Hollywood nimalo glup. Trenutno njihov uticaj vidimo na djelu.
jao bosanki sto su se digle ... a po gradu svoju pi-čku jeftino prodaju onim kockastim glavama koji nemaju ni ljepote ni pameti ni para kao charlie sheen a žao mi je dro.lje vi ste jeftine...niste vi ranga za Charli Sheena kralja nad kraljevima...
to majstore, samo cjepaj!!!
hahahhah tooo zene, i meni je ovaj dupeglavac smijesan do daske, sta mislite kada se znoji jel mu viski izlazi kroz pore? nema sanse da se njemu moze dici, VISIBABA!