Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma jednostavno legenda
Isto gledam i sam kod cura. Može biti ne znam kako lijepa, al\' kad vidim ružna stopala..opadne mi khm..entuzijazam. :-)
Čarli kralju, viri ti nesto bijelo iz nosa. Imas ti i bitnijih stvari od tuđih stopala
ja mrzim sva stopala na svijetu. i zenska i muska, i ruzna i \"lijepa\". fuj.
Charlie Sheen, neprikosnovena legenda u svakom mogucem pogledu :)
ova NINA je na svakom članku o Charliju Sheenu...mislim tipovi mu se dive i to i priznaju. ali draga rugobo Nina...ti očigledno patiš za likom :-D al tto ti je normalno...frajer je planetarni frajerčina :-)
B WINNING !!!
Moji komentari se vise odnose na prethodne komentatore nego na ovog Carlija.
Pa valjda čovjek smije imati svoj ukus, i znati šta voli, a šta ne voli.
Ja nisam nikakav moralista i narocito me nervira moralisanje na nasim prostorima, tzv. seljacka politika i ku.rvaluk. Ali ne divim se njemu. A kad je rijec o stopalima, naravno da su odvratna neuredna stopala. Ali on nije govorio o tome. On govori o prirodnom obliku stopala i velicini prsta. Visoke zene, uglavnom, imaju veca stopala. Pa sta? Kako bi odrzala ravnotezu ako nosi cipele broj 36, a ona visoka 185?
LIk je legenda jer je u ovom jednom životu proživio ono što nas 99% običnih smrtnika ne bi za 100! Nekome se ne sviđa što čovjek uživa u ženama, opijanju..Meni s druge strane više idu na živce veliki vjernici i moralisti. S druge strane, što se tiče stopala..Kad vidim našminkanu, dotjeranu curu..a dole neke zadebljale nokte, pete skorene..ma povraća mi se. Da ne govorim o čakljastim prstima, deformisanim od neprestanog nošenja neudobne obuće.
Po cemu li je ovaj lik toliko super? Zbog orgijanja s prostitutkama?! Meni nije super. Njegov zivot-njegova stvar. Ali ja se ne mogu diviti njegovom nacinu zivota. A cudna stopala... pa meni bi neko stopalo bilo cudno da ima 6 prstiju... sve ostalo je ok.
winning!
Što vrijeđaš čovjeka, baš je super lik
@lovely @Bigfoot Nogate spodobe, ne smarajte..
Zasto vam je on legenda? Je li to otkrio neki lijek ili nesto.... meni zao ono njegovo cetvero djece sto imaju ikakvu povezanost sa ovakvim covjekom, blago njemu ovakvom kad nema nikog kome je istinski stalo do njega...mislim da svi samo cekaju da se predozira i umre, koje smece od covjeka.
I to samo kad je trijezan..............