Par ima 18-godišnju kćer
44

Charlie Sheen napao bivšu ženu jer im je kćerka na OnlyFansu: To se ne bi dogodilo pod mojim krovom

D. J.
Foto: EPA/Instagram
Foto: EPA/Instagram
Charlie Sheen krivi svoju bivšu suprugu, Denise Richards, zbog toga što se njihova najstarija kćer Sam Sheen pridružila stranici za odrasle, OnlyFansu.

“Ona sada ima 18 godina i živi s majkom. Ovo se ne bi dogodilo pod mojim krovom", kazao je Sheen za Page Six.

"Ne odobravam ovo, ali budući da nisam u mogućnosti to spriječiti, pozvao sam je da ostane otmjena, kreativna i ne žrtvuje svoj integritet", dodao je.

Sami, koja je u martu napunila 18 godina, najavila je svoj poslovni pothvat na stranici OnlyFans na svom Instagram profilu fotografijom u kupaćem kostimu, pozvavši svoje pratitelje da "kliknu na link u mojoj biografiji ako želite vidjeti više".

Sami je obećala svojim pratiteljima na stranici OnlyFans da će objavljivati novi sadržaj 2-3 puta tjedno.

O svemu se oglasila i njena majka Denise Richards.

"Sami ima 18 godina i ova odluka nije bila utemeljena na tome u čijoj kući živi. Sve što mogu učiniti kao roditelj je voditi je i vjerovati njezinoj prosudbi, ali to je njen vlastiti izbor”, kazala je 51-godišnja glumica.

U septembru 2021. Sami je dospjela na naslovnice nakon što je objavila TikTok video u kojem je tvrdila da je bila "zarobljena u nasilnom kućanstvu" dok je živjela s majkom.

"Postoje određena pravila i ja ih provodim. I kod Charlieja postoje drugačija pravila i to je u redu.", kazala je tada Denise.

Čini se da su majka i kćerka popravile odnos od tada, i Sami od februara ove godine ponovno živi s majkom.