Showbiz
0

Celine Dion u humanitarnoj akciji

FENA
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Djeca u centru Soweto u Južnoafričkoj Republici toliko su oduševila divu Celine Dion, da im je obećala kako će se im se ove godine triput vratiti, svakog puta s novom tematskom zabavom kojom će, poput mnogih muzičkih i filmskih zvijezda, pokušati uljepšati njihovu svakodnevicu.

"Umjesto hrane i lijekova, htjela sam ovoj prekrasnoj djeci pokloniti zabavu i mnogo ukusne hrane za, nadam se, jednu lijepu uspomenu u njihovim srcima", rekla je Celine Dion za vrijeme posjete Južnoafričkoj Republici, u kojoj je boravila u sklopu humanitarne misije.

Glazbena diva upoznala se s njihovim običajima, a oduševila ju je estetika čiji su neizostavni dio šarene ogrlice koje će, kaže, iskoristiti u svojim nastupima.

"Hvala vam što se dali ravnotežu mom životu", poručila je djeci Celine Dion i istaknula da na sva putovanja ovakve vrste vodi i sina, kako bi "shvatio koliko je privilegiran".

Nakon posjeta Južnoj Africi, Celine Dion kreće s velikom svjetskom turnejom, prvom nakon što je završila višegodišnji angažman u Las Vegasu.