Showbiz
0

Celin Dion u bolnici čeka rođenje blizanaca

Sarajevo-x.com
Celine Dion
Celine Dion
Američka pjevačica Celine Dion se nalazi u bolnici na Floridi kako bi spriječila prerano rođenje svojih blizanaca.

Četrdesetdvogodišnja Celine Dion je trudna i očekuje bliznance zajedno sa svojim mužem Reneom Angelilom. Prethodno je prošla nekoliko IVF tretmana jer je imala problema sa postizanjem trudnoće. Termin poroda je u novembru, ali se Celine odlučila doći u bolnicu u preventivne svrhe kako bi bila sigurna da se neće poroditi prije vremena. Popularna pjevačica je svoj potez objasnila željom da pred kraj trudnoće bude što bliže doktorima.

"Celine Dion želi da spriječi prerani porod koji je uobičajen za majke koje nose blizance. Ona želi biti što bliže doktorima i kliničkim resursima. Celine i Rene su na prvo mjesto stavili zdravlje svoje djece. Radujemo se danu kada će Celine Dion roditi svoje blizance. Dok se to ne dogodi, molimo medije da poštuju privatnost svih naših pacijenata i njihovih porodica u našoj bolnici", navodi se u saopćenju zvaničnika Medicinskog centra St. Mary.

Zvaničnici su također potrvdili da je osiguranje u bolnici na većem nivou tokom boravka Celine Dion, ali su demantovali glasine da ona ima neki poseban tretman.

"Do sada Celine i njen muž nisu imali nikakve posebne zahtjeve od bolnice. Ona nije tražila posebno osoblje i udobnost koje već nemaju ostali pacijenti. Iako budući roditelji to od nas nisu tražili, mi smo odlučili dodatno ojačati naše osiguranje, kako u bolnici tako i van nje".

Dion i Angelil već imaju devetogodišnjeg sina Renea Charlesa.