Showbiz
0

Carmen Electra u vezi s pjevačicom Joan Jett

FENA
Playboyeva zečica i marginalna glumica Carmen Electra ne prestaje iznenađivati svjetsku javnost. Nakon što se prošle godine razvela od Davea Navarra, mediji su je neko vrijeme prestali povezivati s drugim muškarcima. Po svemu sudeći, to je bilo "zatišje pred buru", jer najnovije informacije o američkoj ljepotici govore da je odnedavno u vezi s pjevačicom Joan Jett.

Carmen i Joan su, navodno, prošlog vikenda uživale na svojevrsnom lezbijskom okupljanju, a vezu namjeravaju obznaniti na gay zabavi u Palm Springsu. "Vrlo su sretne zajedno, ponašaju se kao mala djeca i odlučne su u namjeri da nesputano uživaju u životu", rekao je Carmenin prijatelj magazinu The Sun.

Carmen ovih dana promovira najnoviji film "I Want Candy", u kojem glumi porno glumicu, a producenti filma nadaju se velikom uspjehu, pa najavljuju različite promotivne aktivnosti. Je li informacija o Carmeninim lezbijskim aktivnostima stvar promocije ili je starleta zaista odustala od muškaraca, znat će se za nekoliko dana, kad će navodne ljubavnice javno progovoriti o svojoj vezi.