Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Krava... Kakve će to majka biti koja jedva čeka da se porodi, ne da bi upoznala svoju bebicu, već da bi zapalila i nalila se žešće... Pih...
Ne znam šta se čudite. Još pogotovo od smrdljivih Francuza. To što su vas vaše majke jedva dočekale, ne znači da je to slučaj svugdje u svijetu. Zato volite i poštujte svoje majke. :)
dabogda pobacila
Pa vidi se da joj je trudnoca veliki teret, no dobro. Pusiti za vrijeme laktacije je stetno koliko i u trudnoci, osim ako nece dojiti.
Hahhah, koji ste vi pacenici, cekate bilo kakvu vijest samo da pljujete. Da, jedva ceka da zapali, kao i svaka zena koja se odrekla poroka radi trudnoci. Vi to ne biste nikada, vi biste pusili i u trudnoci, haha..
Boze sacuvaj, umjesto da se raduje djetetu ona jedva ceka da zapali. Dno od zene.
mislim da ce roditi papagaja
AAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHA PUUU QRVO SELJAČKA,PUUUU TREBA TI DOBRA QRČ1NA POSLIJE POROĐAJA DA GA DOBRO ISVUČEŠ
doktori joj savjetovali da vodi zdrav zivot...a ona samo sjedi i lezi.....dobro je to protumacila
i to ce da bude majka...... UŽAS
Dolazi malo kepec na svijet! Sarkozijev izrod...