Otkrila nove detalje
50

Britney Spears tvrdi da je Justin Timberlake istovremeno bio u vezi s drugom slavnom osobom

L. R.
Justin Timberlake i Britney Spears (Foto: Shutterstock)
Justin Timberlake i Britney Spears (Foto: Shutterstock)
Britney Spears je prilikom promocije svojih memoara otkrila više šokantnih detalja iz svog života, a među njima je i da ju je Justin Timberlake varao s drugom ženom.

Nakon vijesti da je bila trudna s Justinom Timberlakeom i da je zbog njega abortirala, Britney je iznenadila javnost detaljem da je Justin bio u intimnom odnosu s drugom slavnom osobom.

Kako otkrivaju mediji, Britney Spears u svojim memoarima nije htjela imenovati ženu s kojoj je bio Timberlake, zato što je nije htjela osramotiti, budući da sada ima porodicu.

Britney i Justin bili su u vezi od 1999. do 2002. godine, a njegov hit "Cry Me a River" kojeg je objavio nakon prekida, mnoge je zaintrigirao i naveo da misle da ga je Britney tokom veze varala.

Ipak, Justin nikada nije javno i direktno optužio Britney za takvo nešto, ali izvori blisku 42-godišnjem pjevaču i glumcu ranije su istakli da je on bio zabrinut o tome šta bi Britney mogla napisati u svojim memoarima.

Podsjećamo, njeni memoari pod nazivom "The Woman in Me" izlaze 24. oktobra, a u njemu će se naći detalji iz njenog života tokom 13- godišnjeg starateljstva, ali i veze s Justinom te razlozima zašto je obrijala glavu.