Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisam ni procitao clanak, ali cisto sam dosao da kazem koliko me boli taki za britni i njene milione.
Pa hajd i ti ako mozes,niko ti ne brani;)
Ma sta se naradila pjeva,plese i na tome zgrce lovu :s je.bote to dro.l.ja americka
Po meni ke ona najkontraverznija pop ikona ikad..i obozavam je zbog toga :)) a vi pacenici ona se dobro naradila( radi od 5 godine) i prozivjela nervne slomove da bi imala toliko love! Tako da to nije palo s neba sve, kao sto bi smo mi bosanci htjeli ;) Samo naprijed legendo
Ma carica boli je ku.ra.c za sve xD
POP LEGENDA ! U go girl !
KRALJICAAAA
Sto ne bi dobila 15 miliona kad ona za godinu dana i da nista ne radi zaradi 3 puta vise... nek sute dobro su prosli : )
MASONI ! Njima je prodala dusu jos kao djevojcica, zato je i dan danas toliko popularna. Kad im vise ne bude trebala zavrsit ce kao Michael Jackson..iznenadna smrt.
Moze ona ;)
Ma to je sitnica za njenje silne milione.Ali se i ne cudim sto ce dobiti toliku lovu jer je ipak pop ikona koja je vec usla u legendu. To je ta amerika imalo talentovana osoba postigne ovoliki uspjeh..dok kod nas djeca plesu,pjevaju, glume i s tim propadaju. zalosno!
jbote da je meni tolika lova , da ne moram nikad nista da radim u zivotu , ne moram zvati trazit i pitat i ici na odvratne razgovore , ne moram sjedit ketit i smrzavat se , cuvat nekome radnju , i ne bit placena , dosadjivat se .... hjooooj jbte zivot u ovoj usranoj zemlji....
PA LUDI SU STO GRADI.... evo mene za 2 milje eura mjesečno...nema štele kod bošnjaka
odlična *ebačica. provjereno! ;)