Showbiz
0

Britney se vraća na scenu ove jeseni

Sarajevo-x.com
Pop diva Britney Spears, koja je pozirala gola za naslovnicu augustovskog izdanja Harper’s Bazaara koji će se u prodaji naći 25. jula, izrazila je želju da se vrati svijetu showbusinessa, te da ponovo nastupa. No, ovaj put, sa svojim suprugom, Kevinom Federlineom.

Dvadesetčetverogodišnja Britney, koja je po drugi put trudna, planira da se vrati u formu nakon rođenja bebe ove jeseni, te da se ponovo pojavi na sceni. "Jedva čekam da ponovo počnem raditi", rekla je uzbuđena Britney.

Također je izjavila da bi definitivno razmotrila muzičku saradnju sa svojim suprugom Kevinom (28), čiji se prvi album "Playing With Fire" očekuje u prodaji idućeg mjeseca.

"Tako sam ponosna na Kevina. Radio je zaista naporno na svom albumu još od perioda kada sam bila trudna sa Prestonom", rekla je Britney novinarima.

U međuvremenu, dok čeka da se vrati svojoj muzičkoj karijeri, Britney je prodala svoj četverospratni stan na Manhattanu za 4 miliona dolara, što je 2 miliona dolara manje nego što ga je cijenila prije par mjeseci.