Nova nada
0

Britney i Kevin opet zajedno?

Sarajevo-x.com
Nakon fantastičnog povratka na scenu, te snimanja novog albuma, američka pop zvijezda stvarno dovodi svoj život u red. Posljednji korak njenog "vraćanja na pravi put" je terapija za parove koju prolazi zajedno sa bivšim suprugom Kevinom Federlineom.

Poznata pjevačica i njen suprug, s kojim se rastala u julu 2007. godine, sada navodno pokušavaju popraviti stvari, nakon gadnog razvoda i dugotrajne borbe za starateljstvo nad sinovima, trogodišnjim Seanom Prestonom i dvogodišnjim Jaydenom Jamesom.

Na terapiji za parove oni pokušavaju obnoviti svoju vezu i ostaviti sve što se desilo iza sebe, te svoje sinove odgajati zajedno kao porodica.

"Dio terapije su i odlasci na ljubavne sastanke i Britney je tako uzbuđena i sretna. Nikada nije prestala voljeti Kevina i nadati se da će se jednog dana pomiriti", rekao je neimenovani prijatelj 26-godišnje pjevačice američkim medijima.

Terapija je, kako se čini, samo prvi korak ka novom početku za Britney i Kevina, te za zajedički život sa njihovim sinovima.

"Kevin, također, još uvijek voli Britney. Ukoliko sve prođe kako treba, nakon šest mjeseci savjetovanja i terapije ponovo će početi živjeti zajedno", otkrio je isti izvor.

Pjevačica koju su proslavili hitovi poput "One More Time", "Stronger" te "Ops I Did it Again" navodno je spremna uraditi sve što je potrebno kako bi sinove i bivšeg supruga opet dobila, te trenutno prodaje kuću na Beverly Hillsu kako bi kupila novu i bila bliže njima.