Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vodite je u Rusiju
ova ku-cketina je par puta osudjivana zbog islamofobije.
kuji je mjesto u bordelu a ne u rusiji
E,moja lijo oderana,dok su tebe gulili,mene su gu.ili!
Samo egocentrik moze da se bori za prava zivotinja pored miliona obespravljenih LJUDI. Zato Baba pravac u Rusiju i dobro se obuci da se ne nahladis.
pa njihov doprinos drzavi i nije isti, onaj sa 30 000 nek plati 1000, onaj sa 3 000 000 ce platit 100 000.. ne mozes uzimat od ljudi samo zato sto vise zaradjuju..
Što ih lično sebi ne uzmeš i osiguraš im da do prirodne smrti prožive, u izolaciji od drugih životinja, na tvom imanju i o tvom trošku.Nego ako si iskrena a ti pakuj kofere pa put Sibira, tamo ti i jeste mjesto. Ljigavi dvoličnjak
Bogati ne zele placati porez, pa ce u znak protesta otici u drugu zemlju i odreci se drzavljanstva svoje zemlje? Moze! Blokirajte i njoj i ostalima koji prijete odlaskom u Rusiju svu imovinu i bankovne racune da ne moze sve prodati i prebaciti novac u drugu zemlju, a onda joj naplatitte porez. Nakon placanja poreza u maticnoj zemlji mogu ici ako zele kud god ih volja. Tvrdi se da demokracija podrazumjeva osnovne ljudske slobode, a kapitalizam podrazumjeva slobodno kretanje kapitala i ljudi. Da, ali nakon sto se izmire obaveze, odnosno porezi. Svako pravo podrazumjeva i obavezu. Ne moze se samo koristiti prava, a odreci se obaveza. Ako joj nakon 100 miliona ostane 30, to je gospodji problem? Ne moze zivjeti od 30 miliona godisnje??? Postoje porezni razredi i progresivno oporezivanje, pa neka se primjeni. Ne moze biti isti porez onome ko zaradjuje 30 000 eura godisnje i onome ko zaradjuje 3 000 000 eura godisnje. Veca zarada podrazumjeva i veci porez.
Čuj nju! Slonovi bolesni,mogu zaraziti posjetioce i ostale stanovnike ZOO vrta,a ona kao nešto se buni! Ma Belle Bardot Brigitte, vous acheter une propriété, faites un zoo, il détient le mauvais traitement des animaux et de payer engagements envers eux. Nadam se da će pročitati moj komentar!
Ako me ne karne neki Srbin i ja odoh u Rusiju.
A da ti meni pošalješ mamicu i sestricu? bolje i to nego da sjede nedoyyebane pa ih moradnemo tamaniti zbog ludila.
draga Bardot, što se mene tice ti si mogla ufatiti i puta AHIRETA...doslo ti je i vrijeme vala :-D
a da joj pošaljemo ovih 11000 kerova iz sarajeva? bolje i to nego da ih sutra kod nas eutanaziraju kad krene bjesnilo pa ih moradnemo tamaniti sami, ne samo otrovom i petardama nego i lovačkim puškama i sjekirama
boginja
citam u komentarima da je osudjivana zbog islamofobije, ima li logike da drzava koja je islamofobicna osudjuje islamofobicare, gdje je osudjivana, kako ste povrsni, citam i da je ravaku..onaka ljepotica, pa to danas nema, ko ne voli zivotinje ne voli ni ljude, sramite se djeco i stavljajte petarde psima u usta, gledate ko je islamofobican jer ste vi satro vjernici, kako ce stici kazna ove sto ne vole bozija stvorenja zivotinje!
ma evropa krepava, sad ce istocni blok da ozivi, da smo samo bili pametniji pa da smo svjesni bili kapitalizma sta ce nam uraditi.
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA CE.TN.IKU.SA