Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gnjida ne postaje bolji covjek ako promjeni grad ili drzavu.Pozitivna strana rata je sto je sve Bosansko smece otislo u Beograd.
klasični plagijator i šu.pak od čovjeka
ok, super. jos samo da ga kaznite za krađu autentičnih ciganskih melodija i objavljivanje istih kao svojih (tj. autorskih) i bogate lopovske zarade od toga i ja cu konačno početi misliti kako ipak ima pravde..
Dok je bio u Bosni bio je NEŠTO sad se priflasterio trubačima . Valjda je pronašao sebe .
JA I JARAN SMO SE ZAKLELI DA ĆE MO MU ISKARATI PODMLADAK,A OBRIJANOM ČETNIKU I CIGANINU SA GUČE NE GINE MANDINGOVA CRNAČKA KARINA BEZ LUBRIKANATA.P.S.TIP JE BIO AGENT KOS-a BIVŠE JUGOSLAVIJE I SARADNIK SDB-i.
--SVIDJA VAM SE ? MUZIKA NIJE BESPLATNA...POMOZITE DA... HAHAHHAHA!
mashala
ovaj je četnik jedan kroz jedan. Bolje da vam ne pričam sta mi je sestra rekla za ikonografiju i njegovu priču na koncertu u Čikagu
a ovamo glavni lik u kampanji za zastitu autorskih prava i borbu protiv ILEGALNE distribucije muzike..
Ta njegova baraka je u blizini moje i vidim kako se pederči. Treba mi uzeti još više, razmeće se sa lovom a mi nemamo ni za zimnice. A ovamo se predstavlja kao naš a ustvari je komunjara ili poturica.