Specijalni gost
133

Branislav Trifunović iznenadio suprugu na vjenčanju, Severina zapjevala za glumački par

N. O.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Snimak objavljen na društvenim mrežama prikazuje dolazak Severine koja je bila počasni gost na svadbi Branislava Trifunovića i Tihane Lazović te momenat iznenađenja mladenke kada je ugledala.

Glumac Branislav Bane Trifunović i glumica Tihana Lazović vjenčali su se jučer na jednom salašu u Vojvodini, a na vjenčanju i slavlju koje je uslijedilo su bile brojne poznate ličnosti iz regije.

Njihova kolegica Nadine Mićić na svom Instagram profilu objavila je niz fotografija, ali i snimak koji prikazuje trenutak kada se Severina pojavila.

Sudeći prema snimku, Tihana nije znala da će hrvatska pjevačica nastupiti na svadbi te je njen izlazak na binu gledala u nevjerici.

Isti snimak na svom profilu podijelila je i Jasna Đuričić napisavši: "Ovaj trenutak", te je dodala da se "ovo moralo ukrasti" od Nadine.

Također, snimci koje su podijelile zvanice otkrivaju da je na svadbi nastupao i Neno Belan, Dino Šaran kao i Bojana Stamenov.

Hrvatski reditelj Dalibor Matanić dao je prvi pogled na mladenku objavivši fotografiju za koju je pozirala s njegovom suprugom - glumicom Helenom Minić Matanić.

Također, među zvanicama bili su i Slavko Sobin, Goran Bogdan, Mario Knezović, Jovana Stojiljković, kao i bivši srbijanski nogometaš Dragan Stojković Piksi.

Mlada je za ovu svečanu priliku odabrala mini vjenčanicu, koja je istakla njene duge noge, dok je kao dodatak imala dugačak bijeli veo. Uz ovu kombinaciju hrvatska glumica izabrala je pink štikle. Mladoženja je zablistao u crnom odijelu.