Showbiz
0

Brad Pitt se tajno viđa sa bivšom

Sarajevo-x.com
Tabloidi javljaju da je holivudski zavodnik Brad Pitt viđen kako se "tajno sastaje" sa svojom bivšom suprugom Jennifer Aniston u toku nedavnog putovanja u New York.

Par koji je 2005. okončao svoj pet godina dug brak, susreo se u hotelu na sat vremena, a prema pisanju magazina Grazia, razgovarali su o problemima s kojima se susreću u vezama.

Brad je navodno "olakšao dušu" priznajući Jennifer šta ga sve mori u vezi sa Angelinom Jolie, sa kojom ima šestero djece.

Prema pisanju medija da se zaključiti kako su Brad i Jennifer već dugo u kontaktu, odnosno da razgovaraju telefonski, te da je ovo bio drugi ovogodišnji susret u New Yorku.

Izvor na koji se poziva magazin Grazia ističe kako je zvijezda serije "Prijatelji" pristala da posjeti bivšeg muža u njegovoj sobi u hotelu Essex House, u blizini Central parka.

Nakon što joj se požalio o problemima sa Angelinom, Jennifer mu je jasno dala do znanja da ne želi sudjelovati u eventualnom prekidu njihove veze.

Sastanak je dogovorila Bradova majka Jane, koja je ostala bliska sa Jen i ubijedila je da pristane da se vidi s njenim sinom.