Mora biti obrazovana i lingvista
0
Brad i Angelina traže dadilju, plata 100.000 eura
Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bred i Andzi zele samo najbolje za svoju djecu!?E eto, mi ostala boranija ne zelimo najbolje svojoj djeci, sjoj, dosta mi je ovih snobova, ovu treba dobro....
ja bi za te para bio dadalj...
Kao prvo oni vec imaju dosta dadilja u kuci,ali traze jos jednu!
provjerite ko vas je blokirao na fejsu: program -> http://goo.gl/MM6dY
Mora biti lingvista ili poliglota?
ja bi volio da me ona usvoji pa da sanjam kako je.b.em svoju macehu...
joj bruke... ne znam gdje su nasli informaciju da bi brangelina dadilju sestoro djece placala 100.000 eura godisnje.. to je premala suma..postoji informacija da vec zaposlene dadilje, a svaka od njih se brine o jednom djetetu, primaju platu po 50.000 do 150.000 dolara...i sad zamislite da jedna dadilja brine o sestoro djece a prima istu platu kao sto je primala svaka od njih.. ne ide!
Javljam se ja. Pravi sam lingvista, vješto baratam jezikom. Svaki dan ću Anđi to demonstrirati. Nosim sa sobom spravu da se i ona izvježba. Dok djeca spavaju, a Bred zarađuje za hljeb. Plata nije bitna.
Oni za svako dijete imaju po jednu dadilju. Godisnej izdvoje 600K. Za njih sitnica.
npr. u Svicarskoj vaspitacice u obdanistu imaju 5-6 hiljada mjesecnu platu, sto vec bude 60 000 eura godisnje, tako da inije previse uzimajuci u obzir kvalifikacije koje zahtjevaju
sa visokim obrazovanjem radije bi covjek radio nesto konkretno i manje stresno a ne cuvao sestero djece...djaba i pare ako nemas zivot kako treba!
zelim da se prijavim, govorim bosanski, hrvatski, srpski, engleski, pomalo francuski i njemacki. ma za 100.000 eura nije problem nauciti ni kambodzanski, etiopski, namibijski, vijetnamski. a sto se tice obrazovanja nije ni to problem-samo kupim kod nas diplomu za par stotki. lijepa, zgodna i pametna :) pa, gdje se mogu prijaviti?
nece ta neni dugo izdurat s 6-ero djece, da je 100.000 mjesecno
Želim se prijaviti, jesu li stavili konkurs na Posao.ba?
Sto ste blesavi, trazite tilike kvalifikacije s tolikom djecom i platica mizernih 8 \'iljada mjesecno. Blah...
Pa jesu li normalni sa 6 na samo 1 dadilju??? pa to je skandal :S