Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Danas mi covjek prica: Dobio napad zuci, bolovi oci ispadaju, u bolnici u Tuzli kazu mu za mjesec dana ima termin. Kakav crni termin,kaze on, a doktorica kaze uzet cu te ja sutra. I to tako ispadne da se on osjeca duzan, kao da mu cini uslugu, a hitan slucaj. Dzaba knjizica ovjerena, dzaba markica placena. I naravno, poslije svega novac u padze.
"U EU se nova žena sa rakom dojke dijagnosticira svake 2.5 minute, a svakih 7.5 minuta jedna žena umire od ove dijagnoze. Statistika je u porastu i ne pokazuje znake usporavanja." Strašne su ove brojke! Meni izgleda kao epidemija!
I'm from Kosovo,and there are a lot of bosnians in kosovo and bosnian girls are very beautiful,i had a lot of bosnian girls in my school and they were very hot.Bosnia has very beautiful girls.
ovaj profulo temu hahahha
Predivno!
Ne daj se Azra!
NE DAJ SE PUTINE! :D
Svaka čast! Ali sve one su imale para..." Običan" čovjek može samo crknut kad se razboli. Kod nas doktor neće ni flaster zalijepiti bez para i ovjerene knjižice (ako imaš para, knjižica ti i ne treba).