Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a ja bih produžio niz i dodao, "samo Bošnjaci nikako da se opamete" :)
i medj njima fasista isto ko i medj hrvatima, mojne se prat bezveze
...samo medju srbima izgleda nema zlocinaca i fasista iako su pocinili 2 genocida u posljednjem stoljecu...
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Ne vidim sta je covjek pogresno rekao da bi mu se sudilo???? Mozda neke istina boli, mozda je trebao reci da prodje bez posledica, Balkanci se medjusobno osjete :-))))
Pa izjednacio je naciste, rasiste sa cjelokupnim narodom. Sto je mnogo mnogo je. Haj da je pri tome spomenuo i Srbe kao negativce, aako ni tamo cijeli narod nije zao, pa bi ga i razumio ovako lobira malo za Srbiju. Samo 20 godina prekasno.
A koliko to hrvata ne bi podržalo obnavljanje NDH? Jedino što je pogriješio, je što ih poredi sa nacistima, jer ustaše su ipak sličnije fašistima.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Da je rekao: "...kao što ojsjete Bošnjaci Srbe i Hrvate...", oslobodilo bi ga optužbi. Haag je to i potvrdio.
Neće ga niti usmeno opomenuti. Protiv Hrvata može da drkelja ko šta hoće. kako Babić tako i Bob.
Nikad ne treba narod optuživati, obični narod nije nikad bio za ratove, ali je morao učestvovat u njima što je morao, u zavisnosti kako ga je zapalo tj. ko je vladao na određenoj teritoriji gdje živi.
Čitav stadion pozdravlja nacističkim pozdrvom, trener "ne želi da odgovori" a Dylan kriv.
Dylen zna o Hrvatima kao što je Ruzvelt znao za NDH-a kada je od nje primio objavu rata SAD-u. Medjutim duboko griješi što ne spomene srpske zločine.
Mislim da je malo pogriješio, upoređivati ustaše(većinu hrvata, da se ne lažemo) sa nacistima je uvreda za hitlera i kompaniju, od ustaša nema bolesnijih ljudi..pa kada su Srbe branili hitlerovi nacisti i musolinijevi fašisti od klanja u jasenovcu, jadovnu i drugim mjestima, svaki drugi komentar je suvišan.. sve ima crno na bijelo u muzejima u Berlinu i Rimu, depeše koje su slali paveliću gdje su se zgražavali nad zločincima ustaša..ko o čemu, k.. o poštenju, a ustaše o genocidu i zločinima i negiranju istih.. šta će, jadnici, to su Srbi izmislili, oni su tamo završavali škole i brali cvijeće, kakva klanja kakvi bakrači..
lol
ja ne kontam vas mamemi ni sekunde, po cemu je on sad nesta lose rekao il spomenuo zlocine ijedne strane il ukazao da su jedni fasistoidni a drugi kao debiloidni, ne shvatam nikako, lijepo cojek rece samo da se odredjene grupacije dobro nanjuse i prepoznaju sto i jest tako fakat, nit je frajer spomenuo zlocine ni nacista a kamol hrvata il srba al et, u vasim ocima haman jest jbte a ovaj vatahr sto na ovo dize halabuku se ponasa sad kao osudjenik pred cvrkutanje pa leti u defanzivu prije nego ga iko optuzi izasta jbte lolol
NACIZMA U HRVATSKOJ NA PRETEK I DANAS IMA.
Jeb.eš Bob Dilana, šta on zna. Bolje bi mu bilo da izvrši plastičnu operaciju da liči na nešto.
Mogu mu ga samo posisati ustaše!
bjež srbine eto nezavisne!
Yebo te Blaf!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Osjetiti nekoga je cisto fizicki osjecaj i nema veze sa ljubavlju.
dobro je i rekao dilan, samo je trebo dodati da je i u srbiji a i u bosni isto stanje...
Samo tako Hrvati, nadam se da ćemo tako i mi Bošnjaci i Albanci svim silama odgovriti srpskoj politici i poplačivanju pjevaća...
,Bravo za Dylana!